bloggtorka

Har typ noll koll på vad jag ska blogga om, så kom gärna med förslag ;)
Har idag varit i skolan, och sedan bara varit hemma under kvällen. Hade disco med lillebrorsan en stund när jag kom hem, annars har jag väll bara pluggat eftersom vi har prov på franska revolitionen på måndag och suttit vid datan. Ska snart träna nu eftersom jag satsar på beach 2079 eller nått ;) Nämen känner mig duktig, gjorde bla 100 situps i går:)
Gaaah längtar till sommaren, är trött på mörkret och snön!
Ly,
Charlie
Bjuder på en lite damp bild från 2009's sommar
och en bild från i somras:)

Monday, awsome Monday!

Har haft en awsome helg med gött folk! Va hos Jens och Jeanette i fredag och sov där till lördags. Då åkte jag, Rebecca och Jens in till uppsala där vi shoppa, kolla på basket match och handla mat för att sedan åka vidare till Natalie.
Jag och Rebecca köpte två fula men kul mössor som var som tomater^^ haha och dom gick vi runt med på stan medans Jens skämdes jätte mycket. Vi träffade två av våra lärare på stan också och det var väll lite pinsamt eftersom vi gick runt med mössorna. Jag köpte skosnören i lila, blått och grönt, ett par skor, 2 tröjor, 1 linne, en bh och en mössa:) bilder läggs ut i morrn.
Sedan åkte vi till Natta, åt mat, kolla på film och mös.
Ly,
Charlie
Jag, Rebecca och Jens på basketmatch
Jag och Rebecca med tomatmössor hos Natta

Jiujitsukai träning! Woop Woop!

Sitter just nu i bilen med Natta och Rebecca och är på väg till jiujitsukai träning:) Är sjukt nervös och taggad.. Men det här ska gå bra.. Hoppas jag iaf^^ hehe nämen det ska gå grymt:) wish me good luck!

Ly,
Charlie


Taggar till skolstart imorgon..

Jepp, imorgon börjar skolan och vardagen börjar igen. Ska bli rätt så kul ändå att träffa alla kompisar men inte att sitta i skolan ca 8 timmar per dag och ha lektioner.
Har idag bara varit hemma och tagit det lungt men har också tränat i 2 timmar och tagit hand om alla djuren. Sitter just nu och chattar med lite kompisar i stockholm och kollar på film:) Ska förmodligen ner till stockholm nästa helg och hälsa på alla goa människor. Ska bli jätte kul!
Har haft ett awsome lov med massor av kompisar och familj, och nu är det inte långt kvar till sommar lovet hehe!:))
Ly,
Charlie
Sist jag va i stockholm, med tjejerna på fest:)

RSS 2.0