Mina älsklingar<3

Glada hästar man har då...


Hästdag :)

Har idag hållt på med hästarna hela dagen. Har varit jätte mysigt. Red Adele barbacka en stund idag och har sån sjuk träningsvärk i rumpan nu, men det var det värt. Sedan red jag Capri en stund nere på paddocken och då kom också Sandra ner och kollade. Capri var jätte pigg och så men vi fick ta det lungt eftersom det är halt ute. Sandra ville sen också hoppa upp och provrida, så hon hoppade upp barfota på henne eftersom hennes skor var för breda för stigbygeln. Det gick bra. Annars har jag väll inte gjort så mycket mer idag än att vara i stallet. Eller jo, jag och Sandra har jagat Libra, en av hennes hästar, eftersom hon smet ut ur hagen när jag skulle ta ut Adele. jaa, det va väll min dag, hur har er varit?

Uppsala med Sandra

Har varit i Uppsala med Sandra och hennes kusin Calle och köpt hästsaker. Har köpt två nya regntäcken, hovfett, westerngrimma, benlindor och westerntyglar. Lägger ut bild på allt sen.
Vi ska nu till Gimo till Sandra barnmorska eftersom hon ska stoppa in en p-stav i armen.

Allt går jätte bra med hästarna och de är super mysiga:)


Min alla <3-dag!

Var med Bea och Natta på Alla <3-dag. Vi hade foreveralonepyjamasmys, åt jätte goda muffins som Natta hade bakat och kollade på film. Vi skulle egentligen ha sett "sorliga gråtfilmer" men det blev The Holliday och She's the man. Det va en jätte mysig och härlig kväll men en massa killsnack och flumm. Sen åkte Natta hem medans Bea sov kvar. Tack så jätte mycket tjejer för en awesome kväll!<3
Jag och Bea

Nattas goa' muffins

Bea

Jag och Bea

Är nu stolt häst ägare!

Var i går med Calle och hämtade hästarna. Är super glad just nu! Fixade hela gårdagen i stallet, hängde upp träns, täcken schabrak osv. Det blev jätte fint!
Så i morse var vi med hästarna till hagen och de tittade intresserat på alla kossorna och hönsen som finns gränsande till hagen.
Har då inte hunnit ladda över fotona på dem till datorn, gör det sen, typ ikväll.

Förberedelser..

Har nu nästan förberett allt inför i morgon. Var idag med mamma och lillebror på hööks och köpte grejer, visar bilder i morgon.

Ligger just nu i sängen och läser den senaste FRIDA tidningen och smsar, ska snart sova eftersom det blir en lång dag i morgon..


Tyska lektion

Sitter just nu på tyskan i Stavby skola med Erik, Jens och Sofia. Vi håller på och skriver böcker på tyska om oss själva. Det går faktiskt rätt så bra.

Förlåt för att jag inte bloggat på ett tag men jag har inte hunnit eftersom det är mycke i skolan och med hästarna. Försökte i går ladda upp bilder i från Alla hjärtans dag men det gick inte så vidare bra. Ska försöka senare i kväll igen.

Ikväll kommer Sandra också och vi ska förbereda halmbäddar, kulkul.

 

 


Beslutsångest

Har sjukt mycket beslutsångest ang hästarna.. Ska jag ha dem eller inte? För jag har inte en aning om vad jag ska välja... Hjälp!?
Ska snart med Sandra till dressyr träning och vi ska väll prata och komma fram till nått bra eftersom jag ska lämna besked idag..

Har varit och provridit hästar...

Har varit och kollat på två hästar idag, båda varmblodstravare, 9 och 12 åriga ston. De var jätte söta, ena va 1,45 i mankhöjd vilket är väldigt litet i mina ögon fast jävlar vad biff hästen va! Såg ut som att vara minst 1,55 i mh. Den andra hästen var 1,55, väldigt smal och spinkig men det kan man lätt fixa till med massor av träning och mat.
Calle, mamma och Sandra var med och kollade på dem och sen provred jag och Sandra hästarna och de var väldigt lungna, tåliga och fina. Nu ska jag göra i ordning en budget, ett schema för att sedan se om det finns pengar och tid till att ha häst, men måste bestämma mig snabbt för vi ska lämna besked i morgon om vi ska ha dem eller inte. Kunde tyvärr inte ta bilder på hästarna eftersom ägaren va lite skum och typ inte ville det, menmen.
Vill ju då verkligen ha häst men ändå inte.. När det är 30- ute och man ska ut till hästarna, asso det känns inte så jätte lockande. Men sen på sommaren är det ju jätte mysigt att ha häst!  Och sen tar det ju massor av tid och ork att ha häst, och det är ju inte alltid som man har det. Och så ska man hinna med skolan.. Aja, får se vad jag och mamma kommer fram till. Men det vore ju super mysigt att ha häst!
När jag kom hem sen vare till stallet och mäta stalltakets höjd så det inte är för lågt. Sen gjorde vi varma mackor och varm chocklad med conjak, hehe.
I kväll kommer Sandra hit på middag och vi ska kolla på melodifestevalen. (Och för er som inte vet det så är Sandra min granne) Calle har gjort nån kyckling i ungnen som vi ska äta och så. Ska bli mys!

Grattis Pappa!

Grattis världens bästa pappa på din dag! Älskar och saknar dej!
Puss och Kram från din Celina<3

40 dagar kvar..

Nu är det 40 dagar kvar tills jag fyller 15! Yeay! Måste börja skriva en önskelista eller nått.. hmm... men vet som inte vad jag önskar mig direkt.. hehe
Nämen, har idag varit i skolan och haft svenska, no, idrott och so. En kort dag eftersom vi slutar vid 12.35 :D men jaa, ska idag bara ta det lungt och så.. Calle kommer ikväll, kulkul!
Dagens outfit blev tröja från carlings, byxor från vero moda och kofta från hollister..

Alla hjärtans dag

Firar alla hjärtans dag med familjen idag eftersom lillebror åker till sin pappa i morrn och kommer hem nästa torsdag så mamma tycker att vi kunde fira det idag. Hon och lillebror hade bakat rulltårta som vi åt till efterrätt och vi fick en gemensam present, vi får välja mellan att åka till Egypten i mars eller åka till Thailand i
november. Blev överlycklig av presenten men vet inte vilket land vi ska välja, jag har aldrig varit i Egypten så det vore kul att åka dit, men jag har bott i Thailand så jag har en viss kärlek till det landet. Men ja, jag vet inte, måste tänka lite till. Vad tycker ni?
Har i dag varit i skolan och haft de skoj. 9:orna hade NP på förmiddagen i dag så då var vi barra vi 8:or och det va mysigt.
Bestämde igår med en tjej som har två hästar att åka till henne på lördag för provrida och kolla på dem ifall de skulle vara aktuella att köpa eller ha som foderhäst. Så Sandra ska följa med som tur är och hjälpa mig med tips och att kolla på dem! :)

Länkbyte

Kör ett länkbyte med en av mina bästa kompisar i stockholm. Matilda heter hon, men kallas för Tilda. Vi lärde känna varann för 3 år sen när vi båda var nya i 6:an på högsätra skola och hade en massa gemensamma vänner. Hon är en jätte fin, söt, snäll och snygg kompis som jag saknar jätte mycket!
Läs hennes blogg, den är jätte bra! Hon bloggar på: http://lifeastildah.blogg.se/
Jag och Matilda i sommras:)

Taggataggatagga!

Taggar inför kungsberget i morgon! Ska bli jätte kul fast har en känsla av att jag kommer göra illa mej eller nått.. Menmen, sånt får man räkna med.
Ska gå och lägga mig tidigt idag eftersom bussarna går i från skolan vi 07.00, så vill vara hyfsat pigg då.
Har äntligen packat färdigt nästan alla sakerna inför i morgon, snowboardbyxor, jacka, glasögon, vantar, sockor, tjocktröja, kamera mm. Känns som väldigt mycke saker för bara en dag men jag vill inte börja frysa eller nått.

Ny blogg design!

Oh yeah, har äntligen fått en ny blogg design. Tack så jätte mycket Bea för att du gjorde den! Älskar dej!
Sitter just nu och pluggar svenska eftersom vi har en inlämning på fredag. Ska väll ut och fixa hos kaninerna och katterna sen;) Vad ska ni göra idag?
Igår vare skola och vi hade no förhör/ prov, det gick väll rätt så bra :) sen hade vi svenska och idrott. på idrotten åkte vi pulka hehe, kul att få vara lite barnslig och så. Nästan hela 8-9 åkte och då gåre rätt villt till. Folk åker på varann, på egenbyggda hopp och sånt. Det var awesome fast efter en stund blev det kallt, blött och jag fick en massa snö innanför kläderna.. Men sen åt vi tacos och avsluta skoldagen med so. Jag gick ner sen till lillebrors dagis där jag skulle hjälpa till, åkte pulka med alla barn, rita, baka och läste med dem. Det var väll chill och så för det var inte så skrikiga och hängiga barn.
På kvällen sen kom Calle och morfar upp, vi kollade på filmer och åt chokladbollar. Mums!
Taggar galet till Kungsberget på måndag! :) ska bli skoj att åka lite skidor men hoppas inte att det är så kallt eller att man ramlar och failar^^

Dagens outfit:)

Dagens outfit blev munktröja från H&M, jeans från JC och inget smink;)



Sitter just nu i skolan men Jens och Rebecca och har svenska. Vi skriver om personer från franska revolutionen och jag skriver om Marie Antoinette. Kulkul!

Ly,
Charlie


Världens bästa vänner!<3

Allt är skit men som tur har jag världens bästa vänner som finns och stöttar mig!
Jag älskar er Natalie, Jeanette, Sofia, Bea, Rebecca, Hedda, Linnea och Fanny!
Ni betyder jätte mycket för mig och jag älskar er! Tack för att ni finns och för att jag har fått lära känna så fina personer som ni!<3
Jag och Rebecca



Jag och Fanny



Jag och Sofia



Linnea suddigt och Hedda

Datorn segar med bilder så d kommer mer sen ;)
Ly,
Charlie


RSS 2.0